Groningen

Flexibility Groningen

06-18914359
Bert Dijkenga

Bert Dijkenga

06-18914359

Flexibility Groningen

Flexibility Groningen op google maps


Welkom bij Flexibility Uitzendbureau Groningen!

Met passie, vakkundigheid en vol enthousiasme adviseer ik u graag, op een persoonlijke en transparante wijze, over al uw personele vraagstukken. Of het nu om uitzenden, werving en selectie, wet- en regelgeving of uw personele planning gaat, het is mijn zorg om u te ontzorgen! Dit doe ik opdat u zich binnen uw bedrijf volledig kunt focussen op uw kerntaken en -activiteiten.

De cultuur van de organisatie, de sfeer en de mensen maken een bedrijf uniek.
Wij streven naar de beste match; bij Flexibility geloven wij in de kracht van ‘persoonlijk’.

Middels uitgebreide gesprekken, een referentiecheck en het opstellen van profielen, selecteren wij talentvolle werknemers.

Mijn dienstverlening is persoonlijk en betrokken. Per definitie erop gericht om goed naar u te luisteren en uw bedrijf in essentie te leren kennen. Dit alles met als doel u effectief te kunnen adviseren, mee te kunnen denken in het hele proces en bovenal in staat te zijn om, op basis van maatwerk en een oprechte interesse in mensen, een juiste match voor u te kunnen maken. En, … daarmee door te gaan tot u helemaal tevreden bent!

Bent u geïnteresseerd in een vrijblijvend gesprek, neem dan gerust contact met mij op. Ook buiten de reguliere kantooruren ben ik voor u beschikbaar.


Blijf op de hoogte

Bent u werkgever en wilt u op de hoogte blijven van de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van personeel en arbeid? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief van Flexibility Uitzendbureau Groningen.

Wil je graag de nieuwste vacatures ontvangen in je mail? Maak dan een Vacature Alert aan en ontvang actuele vacatures die bij jou passen.


Vacatures van Flexibility Groningen

Deze vestiging heeft momenteel geen open vacatures