Wat is uitzenden?

Als uitzendkracht ga je op flexibele basis aan de slag voor een werkgever. Wanneer een bedrijf extra personeel nodig heeft, valt de keuze vaak op uitzendkrachten. In de praktijk komt het veel voor dat je begint op uitzendbasis en vervolgens in vaste dienst komt. Er is dan sprake van uitgestelde werving en selectie.

 

Uitzenden via Flexibility

Een perfecte match tussen jou en je nieuwe werkgever staat natuurlijk voorop. We zorgen er dan ook voor dat je een functie krijgt die goed aansluit bij jouw wensen, ambities en kwaliteiten. Je kunt je uren gemakkelijk online doorgeven en we betalen je wekelijks uit.

 

Vacatures uitzenden

In het hele land hebben wij leuke vacatures in allerlei vakgebieden, zowel parttime als fulltime. Op onze website vind je ze allemaal. Dankzij handige filters vind je gemakkelijk de vacatures die bij jou passen. Zit er iets tussen voor jou? Solliciteer dan gelijk online.

Wij zijn onder andere actief in de volgende vakgebieden: financieel, secretarieel, administratief, logistiek, ICT, commercieel, marketing, HR en techniek.

 

Schrijf je in bij Flexibility

Je kunt je online inschrijven bij Flexibility. Laat je cv achter en wij zoeken een baan die bij je past. Blijf je graag op de hoogte van interessante vacatures? Maak dan een vacaturealert aan en ontvang per mail de nieuwste vacatures in jouw vakgebied. Bekijk ons vacatureaanbod of neem contact op met een Flexibility-vestiging bij jou in de buurt.