Vollenhove

Flexibility Recruitment Vollenhove

06-23979947
Roberto Kwakman

Roberto Kwakman

06-23979947
Guido Wind

Guido Wind

06-27385335

Flexibility Recruitment Vollenhove

Flexibility Recruitment Vollenhove op google maps


Flexibility Recruitment Vollenhove is een regionaal werving & selectiebureau voor hoger opgeleiden. Een ruim netwerk zorgt voor kwaliteit in dienstverlening. Vanuit ons kantoor in Vollenhove maken wij een professionele match tussen opdrachtgever en kandidaat. 

OPDRACHTGEVER
Opdrachtgevers die op zoek zijn naar talenten voor de toekomst of werkervaren kandidaten die hun sporen ruim verdiend hebben, kunnen een doorlopende zoekopdracht of een individuele functie aan Flexibility Recruitment Vollenhove uitbesteden. Door onze deskundigheid, onze specifieke branchekennis en ons uitgebreide personeelsbestand zijn wij prima in staat u te voorzien van passend en hoger gekwalificeerd personeel. Uiteraard vertalen wij uw wensen dan graag in een op maat geschreven voorstel, volgens het principe no cure, no pay.

KANDIDAAT
De diverse vacatures binnen ons netwerk, zijn geschikt voor gediplomeerde starters tot en met zeer werkervaren kandidaten. Als gedreven kandidaat, sta je bij ons centraal. Samen brengen we jouw behoeften in kaart, om vervolgens goed in te schatten wat je op dit moment nodig hebt in je carrière. We willen je eerst écht leren kennen en je competenties goed in beeld hebben, zodat we je de juiste begeleiding kunnen bieden bij een weloverwogen carrièrestap. 

Wij kijken uit naar een prettige kennismaking en een langdurige samenwerking!

 

Blijf op de hoogte!

Bent u werkgever en wilt u op de hoogte blijven van de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van personeel en arbeid? Schrijf u in voor de nieuwsbrief van Flexibility Recruitment Vollenhove.

Wil je graag de nieuwste vacatures ontvangen in de mail? Maak dan een Vacature Alert aan en ontvang actuele vacatures die bij jou passen.


Bekijk 3 vacatures van Flexibility Recruitment Vollenhove

Vacatures van Flexibility Recruitment Vollenhove

 • Projectleider - regio de Liemers


  Wehl|HBO|37 uur per week 17-01-2019

  Wij zijn op zoek naar een PROJECTLEIDER, vestiging WEHL. Een zeer afwisselende baan voor iemand die het overzicht weet te behouden.  Als projectleider speel je een belangrijke rol in iedere fase van het project. Van de werkvoorbereiding tot kwaliteitsbewaking en de aansturing van de vaklieden en onderaannemers. Je stelt een planning op,...

 • Commercieel verkoper in de agrarische sector


  Marknesse|HBO, MBO|40 uur per week 17-01-2019

  Voor een opdrachtgever in de Noordoostpolder, gespecialiseerd in het leveren van fourage en strooisels in de agrarische sector, zijn wij op zoek naar een COMMERCIEEL VERKOPER (hbo - fulltime). Het team wat je gaat versterken bestaat uit enthousiaste, hard werkende mensen met passie en affiniteit met de agrarische sector  In deze zeer...

 • Stagiair(e) of duaal student Recruitment


  Vollenhove|HBO|32 uur per week 16-01-2019

  Een uitdagende stage/werkervaringsplek bij een groeiend bedrijf, een modern kantoor, een jong en gedreven team met iedere vrijdagmiddag een lekkere lunch? Klinkt goed toch?  Flexibility Recruitment Vollenhove is op zoek naar een STAGIAIR(E) of DUAAL STUDENT die ondersteuning biedt bij het wervings- en selectieproces en bij diverse...


Vacatures in de buurt van "Vollenhove"