Voorne-Putten

Flexibility Uitzendbureau Voorne-Putten

06-46198459
Johan Pannekoek

Johan Pannekoek

06 46 1984 59

Flexibility Uitzendbureau Voorne-Putten

Flexibility Uitzendbureau Voorne-Putten op google maps


Flexibility Uitzendbureau Voorne-Putten staat als lokale partij in arbeidsbemiddeling voor duurzaamheid. Een breed begrip wat vaak weerklinkt in onze huidige samenleving. Flexibility Uitzendbureau Voorne-Putten doet er alles aan dit brede begrip bij iedere werving, selectie, detacheringsopdracht en uitzending concreet te maken. Wij ontzorgen onze opdrachtgevers op gebied van tijdelijke arbeidsplaatsen, maar vooral ook bij het werven van vakbekwaam en gespecialiseerd personeel. Wij richten ons daarbij op de duurzame relatie tussen werkgever en werknemer die als een logisch gevolg van een goede match ontstaat. Zowel in een lang- als kortdurend dienstverband houdt deze wisselwerking niet op na een vruchtbaar dienstverband. U wilt immers duurzame relaties aangaan. Wij komen hierover graag met u in contact.

People: De mens staat centraal in zowel het contact met onze opdrachtgevers en de potentieel kandidaten. Onze klanten en werknemers daarvan moeten voldoening ervaren na een door ons gerealiseerde plaatsing. Arbeidsvreugde en persoonlijke ontwikkeling zijn dan veel gemakkelijker bereikbaar, en leveren een duurzame bijdrage aan de werknemer en daardoor ook aan de werkgever.

Planet: U verwacht hier het e.e.a. te lezen over efficiënt materiaalgebruik, milieu en energieneutraal ondernemen. Hoewel wij u deze elementen van harte aanbevelen ter overweging staat in onze dienstverlening de wijze van omgang centraal. Een steeds bredere opinie verwacht van ons dat we innoveren inzake het zorgdragen voor het milieu en de leefbaarheid die daardoor wordt beïnvloed. In een arbeidsrelatie met uw werknemers of werkgever blijkt dit in de praktijk lastig. Heeft u complexe vraagstukken, een re-integratieverplichting die u niet kunt overzien of wilt u een objectieve beoordeling van uw personeelsbestand? Onze ervaring in het (bij)sturen van bedrijfsprocessen en het begeleiden van werknemers en begeleiden van re-integratietrajecten kunnen u daarbij helpen. Neemt u gerust contact met ons op! 

Profit: Rendement vertaalt zich niet alleen in een financieel resultaat maar ook in andere waarden zoals maatschappelijke winst, persoonlijke ontwikkeling, bedrijfsgroei, teamontwikkeling etc. Uiteraard zijn wij graag uw partner. Ontdek onze schappelijke tarifering door eens contact op te nemen.

U kunt bij ons terecht voor:

  • Werving en selectie (no cure no pay)
  • Uitzendkrachten, Payrolling, Zzp-bemiddeling en Detachering
  • Referentieonderzoeken
  • Assessments
  • Loopbaan oriëntatie
  • Bemiddelingsvraagstukken

Bent u op zoek naar een vaste of tijdelijke baan? Flexibility helpt u graag met de oriëntatie en is meer dan bereidwillig u te begeleiden naar uw nieuwe droombaan. Flexibility Uitzendbureau Voorne-Putten heeft een wisselend vacatureaanbod. Staat uw nieuwe droombaan hier niet tussen neem dan altijd even contact met ons op. We ontdekken graag wat jouw passie is en welk talent je hebt. Wij kunnen u wellicht faciliteren door gebruik te maken van ons netwerk. 

Heb je vragen of wil je meer informatie? Aarzel niet om direct contact met ons op te nemen: 06-46198459 of stuur ons een e-mail: droombaan@flexibility.nl


Vacatures van Flexibility Uitzendbureau Voorne-Putten

Deze vestiging heeft momenteel geen open vacatures