Amstelveen

Flexibility Amstelveen

Flexibility Amstelveen op google maps


Flexibility Amstelveen is regionaal actief voor bedrijven, overheden en instanties. Landelijk houden we ons daarnaast bezig met vacatures in jachtservice en jachtbouw. Dankzij ons netwerk en jarenlange ervaring hebben wij inmiddels vele vacatures naar volle tevredenheid kunnen invullen. Wij weten immers dat niet alleen passie telt, maar vooral ook een nuchtere kijk, begrip en wederzijds vertrouwen. Dat zijn dan ook onze uitgangspunten. En of het nu uitzenden, payrollen of werving en selectie betreft, bij ons bent u aan het goede adres.

Natuurlijk zijn wij er ook voor onze kandidaten, want zonder hen kunnen wij de vacatures immers niet invullen. Zo houden wij regelmatig contact met ze en zijn wij continu op zoek naar professionals die een nieuwe wending in hun carriere overwegen.

De kunst van het zoeken en selecteren lijkt simpel, maar vereist tijd, geduld en natuurlijk ervaring! Daarom is het goed dat onze ‘backoffice’ in vertrouwde handen is. Dan kunnen wij ons richten op datgene waar wij goed in zijn: de juiste man/vrouw op de juiste plaats. Dat is prettig voor ons, maar natuurlijk vooral voor onze opdrachtgevers en kandidaten.

Blijf op de hoogte!

Bent u werkgever en wilt u op de hoogte blijven van de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van personeel en arbeid? Schrijf u in voor de nieuwsbrief van Flexibility Amstelveen.

Wil je graag de nieuwste vacatures ontvangen in de mail? Maak dan een Vacature Alert aan en ontvang actuele vacatures die bij jou passen.


Bekijk 7 vacatures van Flexibility Amstelveen

Vacatures van Flexibility Amstelveen

 • Allround monteur sloepen en tenders


  Alphen a/d Rijn|MBO, LBO, MAVO, VMBO|40 uur per week 06-12-2018

  Onze klant is een internationale sloepenbouwer. Zij ontwerpen, ontwikkelen en produceren boten in meerdere modellen.  In de werkplaats worden de boten naar wens van de klanten afgebouwd. Dat vraagt om veelzijdige en flexibele medewerkers. Daarom zijn wij op zoek naar een allround monteur met kennis van (diesel)motoren en/of...

 • Vaklieden (zeil)jachtbouw, Bommelerwaard


  Bommelerwaard|MBO, LBO, MAVO, VMBO|40 uur per week 06-12-2018

  Onze klant is een jachtbouwer van zowel polyester als composiet klassiek gelijnde zeilboten, variƫrend in lengte van 8 tot 12 meter. Deze bijzondere boten -waarbij vakmanschap en innovatie hand in hand gaan- worden gebouwd door vakmensen. Daarnaast worden ook zeiljachten gerepareerd, gerestaureerd en onderhouden. Wegens groei van de...

 • Jobs in jachtbouw, jachtservice en watersport! (update week 20, 2018)


  Nederland|HBO, LBO, MAVO, VMBO, MBO|40 uur per week 06-12-2018

  Voor diverse opdrachtgevers in de jachtbouw en watersport -van Zeeland tot Friesland- komen wij graag in contact met (aankomende) professionals in jachtbouw, jachtservice of watersport.  Momenteel zijn wij actief op zoek naar:  Junior jachtservicemedewerker, Amsterdam Watersportmonteur, jachtverhuurbedrijf Hollandse...

 • Jachtschilder/polyesterreparateur, Flevoland


  Flevoland|MBO, LBO, MAVO, VMBO|40 uur per week 19-10-2018

  Voor een jachtservicebedrijf, gevestigd op een 'zeilersjachthaven', zoeken wij een allround jachtschilder/polyesterreparateur.  Je werkzaamheden bestaan uit het repareren van polyester (zeil)jachten, schilderen en algemeen monteurswerk aan pleziervaartuigen.  Hou jij van kwaliteit leveren en ben je op zoek naar een aanstelling...

 • Monteur in- en outboardmotoren, Hollandse Plassen


  Aalsmeer|MBO|40 uur per week 19-10-2018

  Onze opdrachtgever is een groot full service watersportbedrijf in de regio Aalsmeer. Naast het exploiteren van een jachthaven (inclusief winterstalling) omvatten de activiteiten onder meer jachtmakelaardij, service en onderhoud, verkoop van sport- en motorboten en een watersportwinkel.  Het bedrijf kenmerkt zich door haar professionele...

 • Allround Monteur Jachtbouw, regio Den Bosch


  regio Den Bosch|MBO|40 uur per week 19-10-2018

  Onze opdrachtgever verzorgt al 15 jaar de bouw en afbouw van motorjachten, zeiljachten en beroepsvaartuigen. Zij zijn gespecialiseerd in het complete onderhoud van jachten en bieden een uitstekende storingsdienst. Ook brengen zij een jacht graag terug in nieuwstaat door het uitvoeren van een refit. Van airconditioning tot centrale verwarming, van...

 • Elektromonteur, regio Den Bosch


  regio Den Bosch|MBO|40 uur per week 19-10-2018

  Onze opdrachtgever verzorgt al 15 jaar de bouw en afbouw van motorjachten, zeiljachten en beroepsvaartuigen. Zij zijn gespecialiseerd in het complete onderhoud van jachten en bieden een uitstekende storingsdienst. Ook brengen zij een jacht graag terug in nieuwstaat door het uitvoeren van een refit. Van airconditioning tot centrale verwarming, van...


Vacatures in de buurt van "Amstelveen"

Nieuws van Flexibility Amstelveen

December 2014

De nieuwe editie van Flexlife Magazine is uit:

 

Oktober 2014

Nieuws over de Wet Werk en Zekerheid

Vorig jaar informeerden wij u al over de toen nog voorgenomen Wet Werk en Zekerheid. Afgelopen juni heeft de Eerste Kamer definitief ingestemd met het wetsvoorstel dat op arbeidsrechtelijk gebied een aantal wijzigingen tot gevolg heeft. Over enkele daarvan willen wij u graag informeren, vooral ook omdat de wet gefaseerd wordt ingevoerd en er dus verschillende invoeringsdata zijn. Enkele wijzigingen (maar nog niet alle) hebben wij hieronder in samengevatte vorm vermeld. In een later stadium zullen wij u nader informeren over o.a. het ontslagrecht.

Per 1 januari 2015

Aanzegtermijn
De aanzegtermijn bij alle arbeidsovereenkomsten voor bepaalde tijd met een duur van zes maanden of langer, gaat in op 1 januari 2015.

Bij tijdelijke contracten met een duur van 6 maanden of langer moet de werkgever de werknemer -op enkele uitzonderingen na- uiterlijk één maand voordat het contract afloopt schriftelijk informeren over het al dan niet voortzetten van het contract. De werkgever hoeft niet te motiveren waarom het contract niet wordt verlengd.

Indien de werkgever dit achterwege laat, moet hij de werknemer een vergoeding betalen gelijk aan een maandloon. Het contract eindigt wel van rechtswege, ook als er te laat is aangezegd.

Let wel: als een tijdelijk contract in de maand januari 2015 eindigt dan geldt deze aanzegtermijn (nog) niet. Een werkgever kon bij het afsluiten van het contract immers niet weten dat de aanzegtermijn verplicht zou worden. Daarom is geregeld dat deze verplichting nog niet geldt voor contracten die binnen een maand na inwerkingtreding van de nieuwe wetgeving eindigen.

Proeftijd
Bij arbeidsovereenkomsten voor de duur van zes maanden of korter, is een proeftijd niet meer toegestaan.

Concurrentiebeding
Ook het verbod van een concurrentiebeding, in een contract voor bepaalde tijd, wordt ingevoerd op 1 januari 2015. Hoofdregel wordt dat een concurrentiebeding alleen geldig is in een vast contract. In een tijdelijk contract is een concurrentiebeding alleen geldig indien uit de schriftelijke motivering blijkt dat het concurrentiebeding noodzakelijk is wegens zwaarwegende bedrijfsbelangen. Op het contract dat tot stand is gekomen vóór 1 januari 2015 blijft het oude wetsartikel van toepassing.

Per 1 juli 2015

Ketenregeling
De ketenregeling gaat in op 1 juli 2015. Driemaal achtereen mag er een tijdelijk contract worden gesloten, waarbij de totale periode de twee jaar niet mag overstijgen. Het vierde opvolgende contract geldt als aangegaan voor onbepaalde tijd. Hetzelfde geldt op het moment dat de totale duur de twee jaar overstijgt.

Zit er een periode van zes maanden of langer tussen twee contracten, dan begint de ketenbepaling opnieuw. Hiervan kan niet bij cao worden afgeweken.

De ketenbepaling geldt ook voor opvolgend werkgeverschap. Hiervan is sprake als de werkgever verandert maar de werkzaamheden van werknemer wezenlijk hetzelfde blijven bij hetzelfde bedrijf (andere BV).

 

Oktober 2014

Veelzijdig talent. Door ons geplaatste medewerkers en de directie van Stormer Marine staan voor de camera in een HEMA ‘minidocu’.