Alkmaar

Flexibility Alkmaar

Flexibility Alkmaar op google maps


Uitzendbureau Flexibility Alkmaar, uw arbeidsbemiddelaar in de regio op het gebied van werving & selectie, detachering, payrolling en bemiddeling.

Wij zijn een modern uitzendbureau dat zich onderscheidt door zijn professionele en complete aanpak voor zijn opdrachtgevers. Voor kandidaten biedt uitzendbureau Flexibility Alkmaar optimale ondersteuning bij het realiseren van een nieuwe loopbaanstap. Flexibility Alkmaar is ABU-lid en ISO-gecertificeerd.

Heeft u tijdelijk extra capaciteit nodig? Heeft u te maken met structurele onderbezetting of tijdelijke uitval? De kandidaten van uitzendbureau Flexibility Alkmaar zijn snel en op flexibele basis inzetbaar.

Samen met u realiseert uitzendbureau Flexibility Alkmaar de perfecte match. Flexibility Alkmaar doet standaard bij elke bemiddeling een uitgebreid referentieonderzoek en een uitgebreid selectie-interview. Alleen de écht geschikte kandidaten worden voorgesteld!

Door de overspannen arbeidsmarkt worden vacatures moeilijk ingevuld door bedrijven of gevonden door kandidaten. Flexibility Alkmaar heeft een gedegen portefeuille met geschikte kandidaten op gebied van accountmanagement (technisch en commercieel), sales, administratief, secretariaat, medisch etc. Deze kandidaten zijn vaak per direct beschikbaar voor een tijdelijk of vast dienstverband. Vraag ons naar de lijst met kandidaten!

Naast werving & selectie en uitzenden bieden wij ook een aantrekkelijke payrollservice, waarmee u de flexibiliteit van uitzenden behoudt voor kandidaten die u zelf heeft geworven.

Mark Dingerdis van Flexibility Alkmaar heeft een achtergrond als ondernemer en beschikt over een groot netwerk van organisaties, ondernemingen en ondernemers. Dus voor elke ondernemer de juiste kandidaat en voor elke kandidaat de juiste baan!

Ben jij op zoek naar een baan? Voor tijdelijk of vast? Flexibility Alkmaar heeft vacatures op het gebied van: Office, ICT, marketing & sales, financieel, administratief, accountancy, HR, communicatie industrie, zorg en techniek.

Flexibility Alkmaar heeft een uitgebreid netwerk en heeft vacatures in diverse branches. De vacatures liggen doorgaans op mbo-, hbo- en wo-niveau.

Heb je vragen of wens je meer informatie? Aarzel niet om direct contact met ons op te nemen: alkmaar@flexibility.nl

Blijf op de hoogte!

Bent u werkgever en wilt u op de hoogte blijven van de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van personeel en arbeid? Schrijf u in voor de nieuwsbrief van Flexibility Alkmaar.

Wil je graag de nieuwste vacatures ontvangen in de mail? Maak dan een Vacature Alert aan en ontvang actuele vacatures die bij jou passen.


Bekijk 1 vacatures van Flexibility Alkmaar

Vacatures van Flexibility Alkmaar

  • Vakbekwame hoveniers mbo en ook vakantiekrachten


    Alkmaar|LBO, MAVO, VMBO, MBO|40 uur per week 19-10-2018

    Regio's: Land van Maas en Waal, Betuwe, Veluwe, Alkmaar, Zeewolde, Wateringen en Heerlen.  Voor dit landelijke en sterk groeiende allround bedrijf in de groenvoorziening met activiteiten op het gebied van ontwerp, aanleg en beheer. Voor zowel de particuliere als zakelijke groenvoorziening, alsmede specialistische werkzaamheden op het...


Vacatures in de buurt van ""