Dordrecht

Flexibility Dordrecht

0653147309
Stephan Ernst

Stephan Ernst

06 53147309

Flexibility Dordrecht

Flexibility Dordrecht op google maps


 Even voorstellen…

Mijn naam is Stephan Ernst en ik ben eigenaar Flexibility Dordrecht. Ik ben carrière coach en specialist op het gebied van werving & selectie, detachering en payrolling in de regio Dordrecht, Papendrecht, Hendrik Ido-Ambacht en Ridderkerk. Ik heb ruim 25 jaar ervaring in verschillende managementfuncties binnen het bedrijfsleven en beschik over een uitgebreid en actief netwerk dat ik graag inzet om jou aan je ideale baan of werknemer te helpen.

Op zoek naar een boeiende, nieuwe baan?

In between jobs of op zoek naar een nieuwe uitdaging? Natuurlijk kun je brieven gaan schrijven of naar een uitzendbureau, maar het kan ook anders. Ik ga graag op zoek naar de échte droombaan voor jou. En om die te vinden wil ik samen met je aan tafel zitten om van jou horen waar je goed in bent en vooral wat je leuk vindt om te doen. Door dit nauwgezet in kaart te brengen wordt het makkelijker om je bij bedrijven voor te stellen die echt goed bij je passen! En natuurlijk help ik je met een vlekkeloze persoonlijke presentatie als je daar op bezoek gaat!

Ga ook met mij aan de slag met Management Drives. Naast recruiter en coach ben ik ook gecertificeerd Management Drives Consultant. Door het uitvoeren van een onderzoek ontdekken we wat jouw drijfveren zijn en welke werkzaamheden echt bij je passen. Met die informatie ga ik in mijn uitgebreide netwerk en op ruim 20 vacaturesites op zoek naar een geschikte baan. Tijdens dit proces hebben we regelmatig contact, zodat je precies weet wat je wanneer kunt verwachten. Ook ontvang je duidelijke informatie m.b.t de procedure van werving en selectie van interessante vacatures.

Heb je al scherp welke baan precies bij je past en wat je drijfveren zijn? Fijn, dan kunnen we direct aan de slag. En natuurlijk zorg ik dan ook voor de perfecte persoonlijke ondersteuning bij de zoektocht naar jouw droombaan.

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Laten we snel samen een kop koffiedrinken dan leg ik je graag uit wat er mogelijk is.Wil je graag de nieuwste vacatures ontvangen in de mail? Maak dan een vacature alert aan en ontvang actuele vacatures die bij jou passen.

Op zoek naar nieuwe werknemers voor je bedrijf?

Op zoek naar personeel, maar eigenlijk geen tijd om het echt goed aan te pakken? Ik neem de zoektocht graag van je over en garandeer 100% tevredenheid. Voor ik aan de slag ga, kom ik graag zelf even bij je langs om te horen waar je precies op zoek naar bent en om de sfeer en cultuur van je organisatie te proeven. Bij elke bemiddeling zorg ik voor een uitgebreid referentieonderzoek en een solide selectie-interview. Op deze manier kom ik er zo goed mogelijk achter wat de drijfveren en kwaliteiten van de kandidaat zijn. En natuurlijk krijg je garantie dat ik alleen kandidaten aan je voorstel die perfect in je organisatie passen.

Naast werving, selectie en uitzenden bied ik ook een aantrekkelijke payrollservice, waarmee je de flexibiliteit van uitzenden behoudt voor kandidaten die jij als ondernemer eventueel zelf hebt geworven.

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Laten we snel samen een kop koffiedrinken dan leg ik je graag uit wat er mogelijk is.Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van personeel en vacatures? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief van Flexibility Dordrecht.


Bekijk 1 vacatures van Flexibility Dordrecht

Vacatures van Flexibility Dordrecht

  • Customer Service Medewerker (fulltime)


    Etten-Leur|MBO, HBO|40 uur per week 22-01-2019

    Voor een handelsonderneming ben ik op zoek naar een energieke medewerker Customer Service (fulltime).  Deze handelsorganisatie is onderdeel van een groep die wereldwijd kantoren en fabrieken heeft. Echter lokaal heb je het gevoel dat je onderdeel uitmaakt van een kleine organisatie met een drive om alles voor de klant te doen. Een...


Vacatures in de buurt van "Dordrecht"