Limburg - Overheid

Limburg - Overheid

06-24914574

Limburg - Overheid

 Limburg - Overheid op google maps


De overheid is in beweging. Zij moet inspelen op de ontwikkelingen in onze maatschappij en de daaruit voortvloeiende nieuwe taakstellingen. Voor het sociale domein zijn dit met name de 3 decentralisaties (participatie, jeugd en WMO) terwijl voor het fysieke domein de Omgevingswet er aan staat te komen. De overheid moet van strak regulerend naar participerend en meedenkend. Dit geldt niet alleen voor de gemeente maar in haar kielzog ook voor omgevingsdiensten, provincies, waterschappen etc. Dit vergt een omslag in denken en doen van bestuurders en ambtenaren.

Met mijn jarenlange ervaring bij provinciale en gemeentelijke overheid in account- en leidinggevende functies, aangevuld met een reëel beeld van de maatschappij kan ik zorgen dat overheden voor deze taakstelling geschikte mensen binnenhalen, die de klussen klaren.
Ik kan voorzien in een werving en selectietraject, of inzet op project-/detacheringsbasis.


Bekijk 1 vacatures van Limburg - Overheid

Vacatures van Limburg - Overheid

  • Bouwplantoetser/vergunningverlener Bouw/RO (tijdelijk inzet)


    Midden-Limburg|MBO, HBO|36 uur per week 18-02-2019

    Voor diverse klanten bij de overheid in Limburg en Noord-Oost Brabant zijn wij op zoek naar bouwplantoetsersvergunningverleners bouw, RO. Inzet is mogelijk op uitzend- of detacheringsbasis of in een ZZP-constructie.  ER WORDEN ZOWEL ERVAREN BOUWPLANTOETSERS GEVRAAGD ALS KANDIDATEN MET EEN DIPLOMA MBO/HBO-BOUWKUNDE DIE DE OVERSTAP VAN EEN...


Vacatures in de buurt van ""