Bergen op Zoom - Roosendaal - Tholen

Flexibility Bergen op Zoom - Roosendaal - Tholen

Flexibility Bergen op Zoom - Roosendaal - Tholen op google maps


Samen met uw management bouwen wij mee aan het creëren van een succesvolle organisatie waar de beste talenten werken om het beste resultaat te behalen?

Geeft u als bedrijf veel geld uit als het gaat om recruitment. Eenmaal binnen vertrekken de nieuwe medewerkers razend snel weer. 

Wist je dat… als je een nieuwe collega aanneemt, je ongeveer 50% kans hebt dat dit op een teleurstelling uitloopt in het eerste jaar! Een confronterend percentage. Vrijwel altijd omdat jullie elkaar verwachtingen niet konden waarmaken. Zonde van alle energie, om over tijd en geld nog maar te zwijgen!

Mijn visie is dat het onzin is dat dit met de nieuwe generatie te maken heeft. Die willen echt wel langer voor u werken. Ze zijn alleen extra gevoelig voor een duidelijk toekomstperspectief. 

Daarom is een sterke bedrijfscultuur ontzettend belangrijk. Daarnaast bepaalt de stip aan de horizon (bedrijfsdoelstellingen, persoonlijke ontwikkeling en autonomie of een talent wel of niet langer voor u blijft werken. Transparantie, vertrouwen en betrokkenheid.  Medewerkers die echt passen bij de bedrijfscultuur van uw organisatie en een bijdrage kunnen leveren aan de bedrijfsdoelstellingen. Medewerkers willen groeien, zichzelf ontwikkelen en een goede dialoog kunnen voeren met hun manager. Met een employee Journey maken wij samen met u inzichtelijk wat dit voor u organisatie betekent en wat u in deze verschillende fases te doen heeft om uw talent te behouden. 

Belangrijke vragen waar uw organisatie mee te maken heeft;

 1. Hoe vind ik talentvolle medewerkers?
 2. Hoe bind ik deze talentvolle medewerkers?
 3. Hoe zorg ik dat ik geen kostbare tijd verlies met de werving?

Zonder antwoord op deze vragen is het realiseren van bedrijfsgroei onmogelijk en is het een kwestie van tijd voordat de concurrent u inhaalt en de talenten die er zijn overstappen! En dat wilt u niet Toch? 

Onze passie is is het zoeken van juiste talent dat past bij uw bedrijfscultuur. Zodat de werving zo succesvol en efficiënt verloopt en het talent ook op lange termijn voor u wil blijven werken. 

Hoe kunnen wij helpen? 

 • Wij ondersteunen u volledig van A tot Z door de werving en selectie te doen van uw vacatures;
 • Wij ontwikkelen samen met u een journey voor de candidate (employee) om de zichtbaarheid en betrokkenheid te vergroten. Bijvoorbeeld on-offboarding.  Hiermee zal u in staat zijn om talenten langer te kunnen binden aan uw organisatie;
 • Maatwerk; er is zoveel meer mogelijk in deze krappe (war for talent) arbeidsmarkt als wij buiten de bestaande paden gaan lopen, de kracht van de (online) verbinding opzoeken en het inzetten van de juiste strategie
 • Wij brengen de wereld van Recruitment & HR bij elkaar. Vinden en binden dat is wat wij doen. 

Als management zijn er 3 cruciale vragen die u moet stellen:

 1. Doet u de juiste dingen? 
 2. Doet u deze dingen goed?
 3. En heeft u de juiste mensen? 

Wij helpen u JA zeggen op alle vragen. Door middel van;

 • Bouwen van een fantastisch employee merk 
 • Het neerzetten van een sterke efficiënte recruitment strategie
 • Het werven en selecteren van de juiste kandidaten 
 • Samen te werken met een aantal partners voor trainen en coachen van het team

MISSIE

Bij ons draait alles om toegevoegde waarde leveren. Dit vertaalt zich in aansluitende oplossingen zoeken, maatwerk en vinden/binden van de perfecte fit met de juiste (online) zichtbaarheid. Laten we buiten de bestaande paden gaan lopen en de kracht ontdekken van het inzetten van de juiste strategie. 

Op zoek naar een nieuwe baan? Of behoefte aan een sparringpartner met de juiste kernwaarden en kennis. Zie hieronder onze kernwaarden: 

EERLIJK

Geen loze praatjes, maar keiharde beloftes. Wij zetten alles op alles om de juiste persoon aan de juiste vacature te koppelen. Wij doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Transparantie. Uiteraard zijn wij ook eerlijk als we je nu niet kunnen helpen met een passende functie. Maar zullen je wel tips en tricks geven om de markt op te gaan. 

ENTHOUSIAST

Creatieve kandidaten maken ons blij en ons enthousiasme werkt ook vaak aanstekelijk. Denken in oplossingen en open staan voor een sparringsmoment met tips en tricks. Transparante enthousiasme. Er is voor iedere (latent) werkzoekende een geschikte functie. Baan gevonden? Dat gaan we vieren en zullen je ondersteunen in het vervolg. 

BETROKKENHEID

Onze betrokkenheid voor en na de match is wat ons kenmerkt. Persoonlijk contact, meedenken en sparringpartner. Ondanks onze betrokkenheid zijn we onafhankelijk, stellen we de juiste vragen en doorgronden we mogelijke problematiek. Wij zijn gelijkwaardig en daardoor ook extra waardevol voor elkaar. 

TIPS EN TRICKS

De markt en online veranderingen gaan razend snel. Wij delen deze tips en tricks op diverse media kanalen en geven regelmatig (gratis webinars) om je online zichtbaarheid te vergroten of de vragen over sollicitatieprocedures te beantwoorden. Wij zijn er voor jou en helpen jou graag vooruit. 

LEER ONS KENNEN!

Wie werkt met Flexibility, weet: wij zijn energiek, optimistisch en enorm gedreven om het vandaag beter te doen dan gisteren. #omdathetwerkt. We zijn fan van kennis delen en eerlijk werken. We hebben onwijs veel plezier in wat we doen. Kom eens een keer bij ons langs, dan ervaar je dit direct...

BLIJF OP DE HOOGTE!

LinkedIn | Instagram | Facebook

Wil je de maandelijkse nieuwtjes ontvangen met tips en tricks? Meld je dan hier aan en ontvang de maandelijkse informatie om jou zichtbaarheid te vergroten. 

OF

Wil je graag de LinkedIN checklist ontvangen? Stuur dan een whatsapp bericht met LinkedIN Checklist JA en mailadres dan mailen wij deze binnen 24 uur. 

OF

Wil je graag de nieuwste vacatures ontvangen in de mail? Maak dan een Vacature Alert aan en ontvang actuele vacatures die bij jou passen.

Omslag


Bekijk 8 vacatures van Flexibility Bergen op Zoom - Roosendaal - Tholen

Zoekterm:

Vacatures van Flexibility Bergen op Zoom - Roosendaal - Tholen

 • Medewerker klantenservice


  Tholen|€ 1850 - 2100 per maand|MBO 09-04-2020

  Jij werkt er dagelijks aan om de klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Jij beantwoordt de vragen van particuliere klanten als de beste en hebt gevoel voor verkoop. Na jouw service is de klant geholpen en tevreden. Je drijfveer is om het verschil te willen maken voor de klanten. Je zet de klant centraal en doet wat je zegt. Je haalt het beste...

 • Ervaren fulltime planner


  Breda|€ 2500 - 3400 per maand|HBO|40 uur 09-04-2020

  Ze noemen jou ook wel mevrouw of meneer stipt op tijd. Jouw planning? Die ziet er altijd strak uit . Zie je dat ook het liefst bij anderen en vindt je het fijn om het verschil te kunnnen maken? Dan zoeken wij jou!   Jouw job? Jij bent degene die ervoor gaat zorgen dat er een effeciente slag gemaakt kan gaan worden. Jouw ervaring en kennis...

 • Marketing specialist


  Breda|HBO 09-04-2020

  Krijg jij energie van het meebouwen aan een groeiende organisatie? Zie jij altijd kansen om te verbeteren en laat je je niet afremmen door de waan van de dag? Sta jij elke dag op met enthousiasme en frisse ideeen om marketing naar de next level te brengen? Is dit allemaal met JA beantwoord dan hoop ik dat jij solliciteert... Wat ga je doen?Jij...

 • Vastgoedbeheerder 36u


  Rotterdam|€ 2900 - 3400 per 4 weken|MBO|33 - 40 uur 09-04-2020

  Onze opdrachtgever in Rotterdam is op zoek naar een nieuwe vastgoedbeheerder. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het dagelijks beheer van je eigen vastgoedportefeuille. Je bent regelmatig onderweg om panden in beheer te nemen, onderhoudsplannen te bespreken, offertes aan te vragen mbt onderhoud en controleren op correct gebruik of...

 • Makelaar zakelijk vastgoed


  Scherpenisse|€ 3000 - 5500 per maand|HBO 09-04-2020

  Wil jij een mooi vervolg op jouw carrière in de makelaardij ? Lees dan nu verder..  Als fulltime makelaar heb jij samen met een team de woningportefeuille en bedrijfsmatig vastgoed van Zuid-West Nederland in beheer. Jij richt je hierbij voornamelijk op de winkelpanden in de gemeente Roosendaal. Een uitdagende Job! Jij bent het...

 • Audicien


  Rotterdam|€ 1900 - 2500 per maand|MBO 09-04-2020

   Ga jij als klantgerichte en commerciële Audicien aan de slag bij onze opdrachtgever? Op meerdere locaties in Nederland zoeken wij bevlogen vakmensen die graag samen met hun collega's, voor onze klanten het verschil willen maken! Iedere dag communiceren wij met elkaar alsof dat de normaalste zaak van de wereld is. Goed kunnen horen is daarbij...

 • Assistent Accountant


  Scherpenisse|HBO 03-04-2020

  Sta je aan het begin van jouw accountancy carriere en ben jij op zoek naar een nieuwe werkomgeving ? Kom dan eens praten. Wij bieden je alle ruimte om jouw adviesrol verder te ontwikkelen.   Jij gaat het verschil maken!!  Door het verzorgen van fiscale aangiftes en facturaties;Je adviseert en ondersteunt ondernemers bij het aansturen...

 • Assistant Controler


  Breda|€ 2500 - 2900 per 4 weken|HBO|25 - 32 uur 03-04-2020

  Wil jij werken bij één van de mooiste bedrijven in Breda, een hard groeiend bedrijf waarbij jouw strategische blik direct bijdraagt aan de doelstelling van de organisatie?In een wereld die elke dag sneller verandert, is behoefte aan ambiteuze, talentvolle finance professionals.  Als assistent Controller heb je een centrale rol en denk je mee over...


Vacatures in de buurt van ""

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van de website te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en we monitoren de technische werking van de website volledig anoniem. Om de relevantie van het aanbod op deze website en op websites van derden te verhogen vragen wij je toestemming door op akkoord te klikken. Klik op instellingen om aan te geven welke cookies je accepteert.

Lees ons privacy statement voor meer informatie.

Instellingen
Akkoord

Cookie instellingen

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van de website te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en we monitoren de technische werking van de website volledig anoniem. Om de relevantie van het aanbod op deze website en op websites van derden te verhogen vragen wij je toestemming door op akkoord te klikken. Klik op instellingen om aan te geven welke cookies je accepteert.

Lees ons privacy statement voor meer informatie.

Kies uw configuratie:
Standaard
Persoonlijk
We zorgen voor een veilig gebruik van onze website
De website werkt correct
We voorkomen dat je acties meerdere malen opnieuw moet uitvoeren
We monitoren de technische werking van de website volledig anoniem
We verzamelen informatie om de website te verbeteren op basis van prestaties
We verzamelen informatie om de relevantie en effectiviteit van campagnes te beoordelen
We passen de website aan met persoonlijke inhoud
We tonen relevante advertenties op andere websites
De website werkt zoals wij het bedoeld hebben
Standaard
Persoonlijk