Breda

Flexibility Uitzendbureau Breda

Maeyke Verdonck

Maeyke Verdonck

06 - 22 93 12 90

Flexibility Uitzendbureau Breda

Flexibility Uitzendbureau Breda op google maps


Welkom bij Flexibility Uitzendbureau Breda!

Vanaf 2006 zijn wij, Jolanda Bordewijk en Maeyke Verdonck, met veel plezier werkzaam als arbeidsbemiddelaars in de regio Breda, de stad waar we wonen en werken, leven en genieten.

Door onze ruime gezamenlijke ervaring, gedrevenheid en ons sterke lokale netwerk kunnen wij succesvol talentvolle mensen verbinden aan mooie bedrijven.

De cultuur van de organisatie, de sfeer en de mensen maken een bedrijf uniek.
Wij streven naar de beste match; bij Flexibility geloven wij in de kracht van ‘persoonlijk’.
Middels uitgebreide gesprekken, een referentiecheck en het opstellen van profielen, selecteren wij talentvolle werknemers. 

Wij houden van transparante en heldere afspraken, en als zelfstandig ondernemers staan wij garant voor kwaliteit, duidelijkheid en betrokkenheid.

Zoek je goed personeel, tijdelijk, vast of voor een project?
Zoek je een nieuwe baan in of rondom Breda?
Neem gerust contact met ons op om eens persoonlijk kennis te maken!


Blijf op de hoogte!

Bent u werkgever en wilt u op de hoogte blijven van de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van personeel en arbeid? Schrijf u in voor de nieuwsbrief van Flexibility Uitzendbureau Breda.

Wil je graag de nieuwste vacatures ontvangen in de mail? Maak dan een Vacature Alert aan en ontvang actuele vacatures die bij jou passen.


Bekijk 7 vacatures van Flexibility Uitzendbureau Breda

Vacatures van Flexibility Uitzendbureau Breda

 • Spaans/Nederlandstalig administratief talent


  Breda|€2200-2500|HBO, MBO|40 uur per week 13-12-2018

  Spreek jij naast Nederlands ook goed Spaans en ben je administratief sterk? Voor ons Spaanse verkoopteam in de AGF zoeken wij administratieve ondersteuning. Iemand die transportnota's opstelt, facturen aanmaakt en vooral iemand die de telefoon oppakt om even met de klant zelf te bellen als er vragen zijn omtrent het aantal colli's,...

 • Hightech Productiemedewerker


  Breda|€2200-2400|MBO|40 uur per week 11-12-2018

  Vindt jij het leuk om met je handen en je hoofd te werken? Heb jij oog voor detail? Binnen het team ben je met 9 collega's verantwoordelijk voor het assembleren en testen van specifieke modules (hardware). Het is niet al te complex, soms moet je solderen, lijmen of meten; het komt er op neer dat je met hoge precisie kunt...

 • Servicedesk medewerker Huurwoningen / Vastgoed


  Breda|€2200-2500|HAVO, MBO, HBO|40 uur per week 11-12-2018

  Voor een bouwbedrijf in Sittard zoeken wij een vriendelijke en kordate servicedesk medewerker voor 40 uur per week. Voor een grote woningcoöperatie verzorgt dit bouwbedrijf het onderhoud. Voor dit project ben jij de eerste lijn! Huurders kunnen bellen met storingen en klachten; dit kan uiteenlopen van reparatie timmerwerk tot...

 • Stalverkoper Fruit


  Breda|MBO|40 uur per week 11-12-2018

  Je bent een ochtendmens, voor dag en dauw ben je op. Want om 5 uur begint je werkdag. Ook al is het vroeg, je ontvangt je klanten met een lach en helpt ze mee om hun producten te selecteren en wekt hun interesse voor nieuwe producten. Je hebt je eigen winkel en probeert je omzet te laten groeien.  Je zorgt dat alles er representatief en netjes...

 • Vroege magazijn aanpakkers gevraagd!


  Breda|€17-19|LBO, MAVO, VMBO, MBO|40 uur per week 11-12-2018

  Ben jij een vroege vogel? En houd je van aanpakken? Zoek jij een vaste baan? Voor onze klant in Breda zoeken wij 3 fulltime magazijn medewerkers. Je komt fulltime (vast) te werken binnen dit dynamische familiebedrijf, waar orde, netheid en discipline tot de kernwaarden behoren. We staren ons niet blind op diploma's maar houden van...

 • Data Orderentry Coordinator


  Breda|€2700-3500|HBO|39 uur per week 11-12-2018

  Heb jij ervaring met het invoeren, verwerken en bewaken van klanten orders? Kun jij binnen het team van 6 collega's de planning beheren? Heb jij oog voor de processen en kun jij managen op het goedmaken van vertragingen? Als Coordinator voer je zelf ook klantenorders in conform de doelstellingen en richtlijnen binnen het ERP systeem;...

 • Logistiek administratieve kracht, PLANNER


  Breda|€2200-2750|MBO, HBO|40 uur per week 10-12-2018

  Wil jij werken in de wereld van het FRUIT? Verse daghandel, vroeg beginnen, lange dagen..... durf jij het aan? Ben jij al werkzaam als PLANNER en ben je op zoek naar een nieuwe uitdagende werkomgeving? Krijg jij energie van volle dagen en kun jij goed functioneren binnen een organisatie waar geen dag hetzelfde is? Voor een mooi...


Vacatures in de buurt van "Breda"

Nieuws van Flexibility Uitzendbureau Breda

3 maart 2016

Nieuwe flexwet drama voor MKB

door Ertan Basekin

Een vaste baan in het midden- en kleinbedrijf is vrijwel kansloos. De invoering van de nieuwe flexwet pakt daarmee compleet verkeerd uit voor werknemers.

Werkgevers ergeren zich groen en geel aan de vergoeding die zij moeten betalen als ze af willen van een werknemer. Veel mkb’ers kunnen de zogenoemde transitievergoeding niet betalen, waardoor ze financieel in de knel komen. Ondernemers nemen daardoor bijna geen mensen meer in vaste dienst.

Nul op rekest

Bovendien krijgen bedrijven die af willen van een werknemer steeds vaker nul op het rekest van de rechter, omdat zij hun personeelsdossiers niet op orde hebben, zo blijkt uit een inventarisatie van juridisch dienstverlener DAS.

Volgens Pascal Besselink, jurist arbeidsrecht bij DAS, is het percentage afwijzingen onder de flexwet met zo’n 30 tot 40% fors hoger dan voor de invoering toen 10 tot 15% van de verzoeken werd afgewezen.

Werkgeversorganisaties VNO-NCW en MKB-Nederland herkennen zich in dit beeld. ,,Wij horen vanuit onze achterban dat mkb-ondernemers moeite hebben met het betalen van de transitievergoeding. Dit maakt ondernemers ‘kopschuw’ om mensen aan te nemen”, zegt een woordvoerder.

3 maart 2016

Al nagedacht over de Participatiewet?

Sinds 1 januari 2015 geldt de Participatiewet. Deze wet vervangt de Wet werk en bijstand (WWB), de Wet sociale werkvoorziening (WSW) en een deel van de Wet werk en arbeidsondersteuning jonggehandicapten (Wajong). Met de Participatiewet wil het kabinet meer mensen met een ziekte of handicap aan het werk krijgen. Het kabinet en werkgevers hebben daarom afgesproken om extra banen te creëren. Dit wordt geregeld in de Wet banenafspraak en quotum arbeidsbeperkten.

De Participatiewet moet ervoor zorgen dat meer mensen met een ziekte of handicap een baan vinden. Als werkgever heeft u daarbij een actieve rol. Bijvoorbeeld door te onderzoeken welke mogelijkheden er zijn binnen uw organisatie. Als u iemand met een ziekte of handicap in dienst neemt, kunt u ondersteuning krijgen van UWV en gemeenten.

Kabinet en werkgevers hebben in het sociaal akkoord van 2013 afgesproken dat er extra banen komen voor mensen met een ziekte of handicap. Werkgevers moeten tot 2026 in totaal 100.000 banen realiseren voor mensen met een ziekte of handicap. De overheid doet dit voor 25.000 mensen met een ziekte of handicap. Dit heet de banenafspraak. Op 1 april 2015 is de Wet banenafspraak en quotum arbeidsbeperkten ingegaan. Deze wet bevestigt de afspraken in de banenafspraak.

Quotumheffing

Volgens de nieuwe wet moeten werkgevers met meer dan 25 werknemers (of 40.575 verloonde uren) een bepaald percentage mensen met een ziekte of handicap in dienst te nemen: het quotum arbeidsbeperkten. In 2016 gaat het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid kijken of de afgesproken aantallen voor 2015 zijn gehaald. Voldoen deze werkgevers daar niet aan? Dan kan het zijn dat zij vanaf 2018 een quotumheffing van € 5000 per niet-ingevulde arbeidsplaats per jaar moeten betalen.

6 november 2015

Bent u klaar voor 2015

Donderdag 6 november hebben Jolanda en Maeyke in samenwerking met All Human een workshop georganiseerd met de titel “Bent u klaar voor 2015” .

De praktische handreikingen over de nieuwe Wet & Zekerheid zijn enthousiast ontvangen.
Ook hier ervaren wij dat het delen van kennis ons allemaal sterker maakt!

 

Filmpjes